Dagens lunch

v. 18 MÅNDAG – FREDAG 11.30-14.30

ÖRTMARINERAD PLUMA MED UGNSROSTADE GRÖNSAKER, POTATISGRATÄNG, SKYSÅS OCH ÄRTOR 135

SMÖRSTEKT HAVSABBORRE MED ROMESCOSÅS,  ROSTAD POTATIS, TOPPAS MED GRILLAD AUBERGINE, ZUCCHININ, KÖRSBÄRSTOMAT OCH KAPRIS 145

KRAMIG PASTA ALFREDO, SMAKSATT MED CITRON OCH RICOTTA, TOPPAS MED SPENAT, TOMAT OCH EN PESTO GJORD PÅ PERSILJA MED ROSTADE HASSELNÖTTER 135

RÄKMACKA, HANDSKALADE RÄKOR, HYVLAD FÄNKÅL, RÖDLÖK, DILL,BRYNT SMÖR-MAJONNÄS, ÄGG 235

STJERNESKUD, FRITERAD RÖDSPÄTTA PÅ RÅGBRÖD MED RÄKOR, RIVEN PEPPARROT, REMOULADSÅS, POMMES 199

CAESARSALLAD, KYCKLING, BACON, ROMANSALLAD, PICKLAD LÖK, KRUTONGER 175